Handelsbetingelser

Køb

Det er kun tilladt at handle hos Djursdamp.dk hvis du er fyldt 18 år.

Bestilling


Når du handler hos Djursdamp.dk skal du afgive en række oplysninger: navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvem og hvor vi skal sende varerne til, men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling


Når du bestiller varer hos DjursDamp.dk kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Paypal


Når du betaler med Paypal, trækkes pengene på din konto så snart du har godkendt transaktionen, dette er ganske normalt for transaktioner fortaget med Paypal. DjursDamp.dk sender varen snarest.

 

Levering


Ordre hos DjursDamp.dk leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre i løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges Post Danmarks forsendelses tider der er som følger: 1 til 2 arbejdsdage. Varene kan også efter forudgående aftale, afhentes på vores adresse.

Bemærk vælges en leveringsform uden forsikring, er det på eget ansvar. Djurs Damp dækker ikke bortkomne forsendelser.

Fortrydelsesret


Bestillinger hos DjursDamp.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Når du returner de købte varer, skal det ske i væsentligt samme stand og antal.
Vi gør opmærksom på, at væsker ikke kan returneres.


Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen, hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer eller du lægger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det, hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder, er det svært for os at vide hvor vi skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen, sker som bankoverførelse og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

 

Reklamation


Djursdamp yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Djursdamp i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Djursdamp inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Bemærk venligst:

Fordampere og batterier på e-cigaretter betegnes som sliddele, og har derfor begrænset levetid. En fordamper holder i gennemsnit ca. 1 måned. Der ydes kun 7 dages garanti på fordampere så man kan teste om de virker ved ankomsten, hvis produktet ikke virker efter 7 dage er det fordi produktet er forkert anvendt, eller slidt op, medmindre andet kan påvises (eks. fejl, mangler, skade, ell. lign). Batterier er som udgangspunkt dækket af garanti op til 3 måneder fra købsdato - for de fleste kunder holder batterier 5-10 måneder, men i særlige tilfælde hvor e-cigaretten bliver brugt mere end flittigt, kan man ikke forvente at batterierne holder så lang tid.

 

Fortrolighed


DjursDamp.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på DjursDamp.dk’s hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde. For det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken skærmopløsning har de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på
• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
• Hvor mange side ser den besøgende


Tilbud

PayPal