Sikker betaling:

Hvad er Paypal?
Paypal er en tredjeparts virksomhed, der kun håndterer penge og kreditkort oplysninger og gør det nemt og sikkert for såvel køber som sælger, ved at håndtere følsomme oplysninger sikkert og derfor har sælger aldrig adgang til f.eks. betalingskort oplysninger. Link til: Paypals site

Hvorfor Paypal?
Paypal gør det nemt at betale og sørger for at pengene når frem lige med det samme. Det betyder, at så snart man har sagt "godkend betaling" så er pengene i hænderne hos sælger.
Dette giver en meget hurtig ekspedition af et køb.

Er det sikkert?
Ja!, Paypal er ganske sikkert og der er nogle helt bestemte grunde til dette.
Alle oplysninger sendes over krypteret forbindelse (SSL) Det betyder, at det kun er dig og Paypal der har disse oplysninger og Paypal må kun gemme oplysningerne om dig og dit kort, hvis du har givet tilladelse til dette.
Desuden er Paypal underlagt almindelige danske kort regler som er fastsat af økonomistyrelsen og som andre kreditkort tjenester også er underlagt som f.eks. Nets og Point

Hvad sker der hvis jeg ikke modtager min vare eller varen ikke er i orden?
Hvis man skulle være uheldig og være utilfreds med en handel man har lavet gennem Paypal, så er det meget nemt at lave en såkaldt "dispute" Det betyder, at det nu er op til sælger at bevise at varen er kommet frem og at der ikke er forekommet svindel i salget af varen

Hvordan bruger jeg Paypal?
Man har nogle valgmuligheder når man vælger, at betale med Paypal. Man kan vælge, at oprette en brugerprofil og gemme sine oplysninger. Næste gang man betaler for noget, er alle oplysninger gemt, og man skal bare trykke "godkend køb".
Man kan også vælge at betale som gæst. Det vil sige, at kun dit navn og email adresse bliver gemt og er synlig for sælger.
Det valg får man så snart man kommer ind på Paypals betalingsside (Man bliver viderestillet til automatisk fra vores side).

Guide for brug som gæst (uden PayPal konto):

Billede #1:


 

Billede #2:

Udfyld kortdata og persondata. Det er vigtigt, at du anvende en gyldig e-mail adresse, da du vil modtage en e-mail fra PayPal når der er trukket penge på dit kort. Endvider modtager du e-mail fra DjursDamp.dk når din ordre behandles.

 


Billede #3:


Klik på Fortsæt

Nu bliver du sendt tilbage til DjursDamp.dk's hjemmeside, hvor du skal bekræfte ordren.

Billede #4:

 


Klik på "Jeg bekræfter min ordre"


Billede #5:


Tillykke din ordre er gennemført.


Hvis ønsker at afkorte din næste handel hos DjursDamp.dk, kan du oprette en PayPal konto, det er ganske gratis. Så behøver du kun at indtaste din e-mail adresse og password, for at foretage et køb.


Vi håber denne lille guide har været med til at gøre din handel hos os lidt lettere. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

DjursDamp.dkTilbud

PayPal